MEDIAL VÄGLEDNING

OM DU INTE VUNNIT DENNA GÅNG SÅ FINNS DET MÖJLIGHET ATT FÅ SVAR PÅ FRÅGOR IALLAFALL.

VILL DU VETA NÅGOT OM DIN FRAMTID, "ANDRA SIDAN" ETC?

Kika in på min hemsida : 

www.angels-advise.simplesite.com

 

 

 

STORT GRATTIS TILL ER SOM VUNNIT!

Här kommer svar på era frågor:

 

Helena.J

Fråga : Hur ser min framtid ut när det gäller det mediala? 

Svar: Du är en mycket intuitiv person och duktig på att känna av och känna in. Fortsätt på den inslagna vägen för du kan gå långt! 

Som alltid när det gäller duktiga personer så väcks det nästan alltid avund. Bry dig inte om elakt prat, de som sysslar med sånt förstår inte bättre och det är dessutom ett bra betyg på att du är framgångsrik och att de mest troligt känner sig hotade på något sätt. Edvard Persson sjöng en gång: Låt dom bara gå på, vi (jag) klarar oss (mig) nog ändå... Tänk på detta när det behövs, det hjälper.

Eventuella motgångar kommer att vändas till framgångar för dig. Allt gott & lycka till!

 

Eva.M

Fråga: Hittar vi tillbaka till varandra?

Svar: Ni kan mycket väl hitta tillbaka till varandra, men då måste du ompröva en del av dina värderingar och prioriteringar och då finns det en risk att du är lycklig och nöjd till en viss del, men känner att något ändå kanske inte känns helt bra. Ser en ung man som betyder mycket för dig och som kan hjälpa dig igenom situationen.

Det känns som att du kommer att våga förverkliga dig själv i år. Du vågar visa vad du går för mer än vanligt i år. Du är medveten och stark i dig själv. Du är fokuserad och ser möjligheterna där de är och ser dig själv lyckas, vilket du också gör. Du har en stark motivation att förverkliga det du vill ha, så du kommer att veta exakt var du ska lägga fokus. Önskar dig all lycka till!

 

Ord på vägen;

VÄGLEDNING ÄR JUST EN VÄGLEDNING.

DET ÄR DU SJÄLV SOM VÄLJER VILKEN VÄG DU SKA GÅ.

DET ÄR VIKTIGT ATT LYSSNA INÅT.

OM MAN FÖLJER SITT HJÄRTA, SÅ BLIR DET OFTAST RÄTT.

 

Annelie.Å. F

Fråga: Kommer jag att må bättre i år?

Svaret på din fråga är att det finns mycket du har varit med om och som påverkat dig på flera plan. Rådet är att i framtiden prioritera Dig själv och fokusera på det som är viktigast för dig. Genom att göra detta kommer du att återta din kraft och få tillbaka energin. Du har stöd från "andra sidan".  De vill meddela att de finns där för dig och kommer att hjälpa dig att känna mer motivation till att komma igång igen. Livet är till för att levas, men det känns som du en längre tid stått och stampat på samma ställe. Stå upp för det du tror på och det som känns rätt inifrån hjärtat, då kommer allt att kännas betydligt bättre.

Du kommer mest troligt att få prioritera bättre i framtiden och en del saker/personer kan ha spelat ut sin roll. Det märker du genom att ni inte längre har något gemensamt. Allt talar för att det sakta men säkert går åt rätt håll. När det gäller din hälsa så finns det många olika alternativa vägar att gå. Tänk även på att kärlek läker det mesta. Det kan vara kärlek från ett djur, en vän etc. Tillåt dig att ta emot all kärlek. Allt gott till dig!

 

Lizette.P

Fråga: Ska jag släppa taget?

Svar: Korten säger att du ska lita till dig själv och gå din egen väg. Tro på dig själv och ta tillvara på de möjligheter som du ser och som faktiskt finns i tillvaron. Våga släppa det/den som du irriterat dig på och som du innerst inne känner har spelat ut sin roll och som inte har mycket mer att ge.

Det finns en ny väg att gå. Ha tillit! Du vet vad du kan åstadkomma när allt känns bra och du är verkligen värd att må bra! Du har en underbar kraft inom dig själv. Våga låta den blomma ut! Du kommer att bli mer och mer säker och tro på dig själv allt eftersom året går och i slutet på året är du stolt över de val du gjort och vad du åstadkommit på egen hand! Allt gott till dig!

 

Kerstin.M 

Fråga: Finns det en "flytt" till annat boende under sista delen av året?

Svar: Svaret på din fråga är att det kan mycket väl bli en flytt i slutet av året, men du har mycket annat omkring dig innan dess. Det viktigaste för dig är att undvika allt vad obalans är, finna din egen kraft och se bortom bekymmer. Oroa dig inte för morgondagen, för den kommer oavsett. Du bör inte tolerera att saker och ting är sega och jobbiga. Se dina möjligheter! Du kan bara du vill! Du mår ännu bättre om du vågar lite mer än vanligt i år. All lycka till!

 

Anette.M

Fråga: När kan jag börja jobba igen?

Svar: Försök att inte oroa dig alltför mycket. Saker och ting ordnar sig inom sinom tid, även om det kan kännas långdraget ibland. Det är viktigt att försöka se möjligheter.  Det kan kännas motigt och segt, men det går trots allt framåt. Du kommer på en strålande idé i år som du ska ta tillvara på. Tänk på att viljans kraft kan försätta berg. Kroppen kommer att hänga med av bara farten.

Ge inte upp om det ibland blir bakslag, utan ta fram din inre kraft och envishet och tro på dig själv så blir det som du vill. Till hösten och vintern kan du behöva ta det lugnt  och ta extra mycket hand om dig själv och din kropp, så att du år 2018 kan vidareutveckla och komma igång med din nya idé. Lycka till & Allt gott till dig!

 

Tina.J

Denna tjej bad att inte få sin stjärna publicerad här på hemsidan om hon vann och det respekterar vi såklart.

 

Marie.H

Fråga: Hur Blir det med kärleken?

Svar: Det kommer att finnas en fin man omkring dig i år. Dock känns det mer som en vän än som en stor kärlek. Du vet kanske redan vem det är. Hur som helst så blir det upp till dig att bestämma om det är/blir mer än en vän. Du får kanske ompröva dina ideal litegrann. Du känns lite avvaktande, fundersam och återhållsam, men Ge det en chans om det ändå känns rätt! Det är en bra man. Allt gott till dig!

 

Anneli.C

Fråga: Ändrar sig min jobbsituation?

Svar: För att det ska kunna ändras så måste du våga ta för dig och våga söka mer än vad du gjort tidigare. Du måste även våga utveckla nya sidor hos dig själv, samtidigt ta till vara på allt du redan är duktig på. Det blir viktigt att kräva din plats bland andra och att se dig som självklar i år.

Det blir med andra ord ett år då du kommer att ställa om din kompassnål och slå in på en del nya spår/vägar. Du kommer att möta mer folk och trivas med din situation. Ta ett steg i taget och oroa dig inte för mycket Låt allt ha sin gång och försök att ha tålamod och tillit till att en förändring blir till det bättre.

Får en stark känsla av att du kommer att följa med i en utveckling tillsammans med andra och du kommer att dra in mycket ny kunskap. Allt eftersom året går finner du mer trygghet, inte bara vad gäller ekonomin utan även i din egen kraft. Du har mycket att ge andra i framtiden och det kommer att ge dig Glädje och tillfredsställelse.  Lycka till med allt!

 

Lena.C

Fråga: Allmänt (Hur Blir det?) 

Svar: Du kommer att vara mycket älskad och få en respons på de känslor du ger ut i år.

Trots en del bekymmer med hälsan, som gör att du känner att du inte alltid orkar med allt som du skulle önska, så har du en hel del Glädje att vänta i år.

Du kommer att söka dig till en del Alternativa behandlingar /terapier som kommer att få dig att må bättre. Du skulle må bra av att praktisera avspänningsövningar såsom yoga, djupandning eller meditation. Det kan också vara någon du känner som ger Healing som du kan få god hjälp av.

Du går in i en ny fas i livet där du känner dig gladare, mer öppen och förväntansfull och du ger av dig själv på ett öppet och tillitsfullt sätt. 

Du känns som om du oroar dig lite för en man och hans hälsa, och det är lite bekymmer, men trots allt ljusa utsikter, så oroa dig inte för mycket. 

När du bär en ametist så kommer det att ge dig mer energi på flera plan. Allt gott till dig!

 

Ingela.S

Fråga: Hur ser år 2017 ut för mig?

Svar: Utmaningar som du mött tidigare i livet har gjort dig starkare. Istället för att bli bitter så har du öppnat ditt hjärta och känner medkänsla för människor i liknande situationer.

Du har släppt mycket av det som varit. Det är därför du nu i år lättare kommer att kunna övervinna sånt som kan ha känts som omöjliga utmaningar förut.

Du kommer att känna dig alltmer positiv till saker och ting i år och denna positiva syn drar till sig en kärleksfull lösning på ett problem och nya möjligheter kommer till dig.

Var inte rädd för förändringar i tillvaron. Det mesta som händer är bara till det bästa, även om det till en början kanske inte känns så. 

Allt gott till dig!

 

Ewa-maria.P

Fråga: Hur Blir det för mina två pojkar?

Svar: Det går åt mycket av din energi till oro för andra. Du vill så väl och det är bra, men tänk på att alla måste vi gå igenom vissa svårigheter i livet för att lära oss olika saker, men också för att bli starkare och trygga med oss själva. När vi väl kommit ut ur svårigheterna och trots omständigheterna faktiskt klarat oss ganska  bra, så kan vi växa och känna oss stolta.

Dom du oroar dig för klarar sig bättre än du kanske tror. Det är bra att bry sig och hjälpa, men det gäller att sätta en gräns. Du bör prioritera vissa saker i tillvaron och fokusera på vad som är viktigast för dig. Du har en tendens att glömma bort dig själv och Dina behov.

I år är det viktigt att öka din "glädjeenergi", för det kommer att komma alla till del. Tillbringa mer tid med människor, projekt och aktiviteter som ligger dig varmt om hjärtat. Det kommer att göra dig gott!

Lycka till med allt!

 

 

Varma hälsningar från

Zenitha A-Joneby