Hej kära besökare och utställare! 

Jag som arrangerar Sjöbo Hälso- & Skönhetsmässa, Lunds Hälsomässa och Skurups Hälsomässa heter Zenitha Andersson-Joneby.

Min käre man John-Erik hjälper också till bl.a på mässdagen och har hand om ekonomin.

Jag har jobbat en ganska stor del av mitt liv med olika alternativa terapier/behandlingar. Från början främst i syfte att behandla mina närmaste, vänner & bekanta och mig själv (fibromyalgi). Efter hand när jag fick mindre ont av värken så öppnade jag eget och gav även behandling till andra klienter.

För snart 25 år sedan var jag under ca ett års tid med som utställare på Hälso- och Alternativa mässor runt om i Skåne, mest för att testa min mediala förmåga, på för mig okända människor. Det gick väldigt bra och det var glädjande för mig.

Jag fick ett mycket stort gensvar, så pass mycket att jag till sist fick byta till hemligt Tfn nummer. Jag bytte efter hand inriktning, då jag älskar att resa och då blev det istället utbildningar under några år inom turism. Därefter kom jag att arbeta med detta under en hel del år.

Jag brinner emellertid som mest för alternativa behandlingar/terapier, konst & hantverk, men också för det spirituella och därför blev det så småningom allt det som ändå till sist blev mitt val, men då i första hand som mässarrangör, där andra får komma fram i rampljuset.

För ca 25 år sedan började jag att arrangera mindre Hälso och Skönhetsmässor i bl.a Ystad med omnejd. Då var det bara jag och några stycken vänner som var utställare. (Innan dess hade jag hållit i många demo/visningar med bl.a hudvårdsprodukter under många år, så jag har alltid tyckt det är roligt att "bjuda in till samkväm").

Allt eftersom åren gått så har Hälsomässorna vuxit sig större efter hand och nu de senaste 7 åren, så har vi haft mellan 40-55 utställare på mässorna och mycket större mässor än så vill vi inte ha, för vi vill behålla en mysig och hemtrevlig stämning. 

Jag tycker det är fantastiskt roligt att hitta och sedan hjälpa fram NYA förmågor och att ge dem en chans att få blomstra. När de gör reklam för sig själva på våra Hälso & Skönhetsmässor och förhoppningsvis får många nya kunder och även en hel del återkommande kunder/klienter då blir det som positiva ringar på vattnet som sprider sig vidare......

 

2020 SATSAR VI ÅNYO PÅ HÄLSO- & SKÖNHETSMÄSSA I BÅDE SKURUP OCH SJÖBO FOLKETS PARK!

TEMA: Hälsa & Skönhet, Konst & Hantverk och med inslag av det Spirituella på mässorna.

 

LUNDS HÄLSOMÄSSA

Vi arrangerade för andra gången Hälsomässa i Lunds Stadshall den 7 april 2018.

TEMA: Hälsa & Skönhet PLUS Mat & Hantverk! 

I Stadshallen var jag själv utställare för 20 år sedan och hade en vision om att en dag själv få möjlighet att arrangera en Hälsomässa just i Stadshallen, eftersom jag tyckte/tycker där är en sådan mysig atmosfär.

Cirkeln är sluten och nu har min önskan gått i uppfyllelse.

 

Vi ser med glädje fram mot nya spännande och inspirerande möten med Er kära besökare och utställare. 

 

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

&

VÄL MÖTT!

 

Bästa hälsningar 

Zenitha och John-Erik A-Joneby